BMMK Projekter

BMMK - Børns møde med kunsten

BMMK er et tilbud i det nordjyske hvor du kan få en kunstner ud til din skole eller institution - og kun betaler 1/4 af prisen. Du kan læse mere om tilbudet på www.bmmk.dk

Her kan du læse lidt om hvad jeg kan tilbyde igennem BMMK.

Du vil ikke være I tvivl!

Stafet-maleri, tryk mønstre med materialer som liggeunderlag og japansk papir, installationer med eventyrligt porcelæn og sæbespåne cupcakes, cirkusdragter og scenetæpper. Jeg brænder for faget billedkunst og elsker at undervise i det fordi det er sjovt. Jeg er læreruddannet med linjefaget billedkunst og har pædagogisk uddannelse fra universitetet. Er desuden selv udøvende professionel kunstner.

For mig er billedkunst et utroligt vigtigt fag. Med en faglig og professionel tilgang til faget er mit mål, at eleverne oplever helt nye måder at se verden på. Vi kan støbe, male, synge, bevæge os - og finde nye veje til at fremstille fantastisk børnekunst.

Jeg lægger stor vægt på kvalitet i undervisning både med hensyn til

planlægning, materialevalg, processen, produktet og ikke mindst en præsentation af børnenes værker.

Mit mål er, at børn skal opleve at faget billedkunst har værdi og kan give dem ny viden og spændende oplevelser - at de finder glæde og lyst til at eksperimentere og gå på opdagelse i billedkunstens verden.

Jeg har mange års erfaringer med at undervise alle aldersgrupper i billedkunst, collage ikoner, tekstildesign og udsmykningsopgaver.

Min tilgang til undervisningen er at alle kan noget når de rette rammer er tilstede. Jeg har arbejdet med børn i indskolingen, mellemtrinet og unge samt voksne i alle aldre. Jeg har erfaringer med børn med særlige indlæringsbehov samt flere års erfaringer med familiebilledskole hvor vi arbejder på tværs af generationerne.

Jeg vil gerne være med til at udbrede billedkunsten i børnenes verden og skabe kunstprojekter sammen med jer. Trænger I til ny inspiration til undervisningen på jeres skolen, har I en væg der skal udsmykkes eller går I med en eller anden sjov ide. Så ring til mig – så kan vi sammen finde frem til det helt rette projekt for jer.
BMMK - Børns møde med kunsten 

Billeder fra vores workshops

Tryk på billederne og se mere.